Tule mukaan tavaranvaihtoiltaan Jokioisten kirjastoon

Jokioisten kirjastossa järjestetään perinteinen Lastenviikko 24. lokakuuta alkavalla viikolla. Jokioisten päivähoidon vanhempainyhdistys on mukana viikolla järjestämällä torstaina kirjastossa tavaranvaihtoillan. Tarkoituksena on, että jokainen voi tuoda itselleen ylimääräiset lasten kirjat, dvd:t, pelit sekä lelut ja etsiä itselleen uusia tilalle. Raha ei vaihda omistajaa, ainoastaan tavarat. Vaatteita ei tässä tilaisuudessa vaihdeta.
Tavaranvaihtoilta järjestetään kirjastossa torstaina 27.10. klo 17-19. Tarjolla on kahvia ja mehua sekä vanhempainyhdistyksen väkeä kertomassa toiminnasta. Tapahtumassa on mahdollisuus liittyä vanhempainyhdistyksen jäseneksi.
Omat vaihtamatta jääneet tavarat voi illan päätteeksi ottaa mukaansa. Ne on myös mahdollista jättää vanhempainyhdistyksen kierrätettäviksi.